| Rybář | Omalovánky | Email šablony | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Maso Čurbes


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.11.2016

Ingredience:

maso (jakékoli klidně i vnitřnosti, zejména játra)
tuk
cibule (tolik kolik máme syrového masa)
kostka masoxu
kečup (cca jeden malý)
drcené feferony ve slaném nálevu (dvě lžičky)
chléb jako příloha

Popis:

Maso (cca 0,5kg) pokrájíme na kousky, osmahneme na tuku a dusíme do měkka (dle druhu masa) ve troše vody s kostkou masoxu. Pak přidáme sůl, pepř (vydatně), drcené feferony a kečup. Krátce povaříme. V poslední minutě vaření přidáme na půlkolečka pokrájenou cibuli (tolik co bylo masa za syrova). Promícháme, vypneme a pod pokličkou necháme odstát 10 minut (po několika minutách vždy promícháme). Podáváme s chlebem.


Jít na recept Maso Čurbes >>