| Rybář | Omalovánky | Email šablony | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
|
| ||||||||
Maso Čurbes | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: maso (jakékoli klidně i vnitřnosti, zejména játra) | ||||||||
Popis: Maso (cca 0,5kg) pokrájíme na kousky, osmahneme na tuku a dusíme do měkka (dle druhu masa) ve troše vody s kostkou masoxu. Pak přidáme sůl, pepř (vydatně), drcené feferony a kečup. Krátce povaříme. V poslední minutě vaření přidáme na půlkolečka pokrájenou cibuli (tolik co bylo masa za syrova). Promícháme, vypneme a pod pokličkou necháme odstát 10 minut (po několika minutách vždy promícháme). Podáváme s chlebem. |