| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | DWN.cz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | Omalovánky | Domácí účto | Hromadné emaily | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Marinované maso ve sklenici


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.5.2014

Ingredience:

3 vejce
8-10 stroužků utřeného česneku
2 lžice Solamylu
1 a půl lžice worčcestru
1 a půl lžičky:
majoránky
soli
mletého pepře
mletého kmínu
1/2 lžičky kari
trochu chilli koření
3/4 vepřových kotlet

Popis:

V misce rošleháme vejce se všemi přísadami.
vykostíme,nakrájíme a naklepeme asi 75 dkg vepřovích kotlet a kousek po kousku obalujeme ve směsi.
Naskládáme do sklenice,zalijeme zbytkem směsi.
Zakryjeme alobalem,uložíme do chladničky a podle potřeby maso odebíráme a upravujeme smažením,grilováním.Naložené maso vydrží v ledničce
1-2 měsíce a je vždy po ruce.


Jít na recept Marinované maso ve sklenici >>