| DWN.cz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář | FormOffice | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | Email šablony | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Marinované maso pro grilování


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:17.7.2014

Ingredience:

750 g vepřové kýty (kotlety, nebo krkovice)
3 vejce
2 lžíce Solamylu
1 lžička soli
1 lžička cukru
čtvrt lžičky pepře
čtvrt lžičky mletého kmínu
čtvrt kari koření
čtvrt lžičky Worcestru
trochu chilli
8-10 stroužků česneku (nebo půl lžičky sušeného)
půl lžíce Magi (nebo Sojové omáčky)
trochu oleje

Popis:

Z vepřového masa nakrájíme řízky, které naklepeme. Z ostatních surovin promícháním uděláme omáčku do které namáčíme řízky a skládáme je do zavařovací (nebo jiné sklenice) tak, abychom vytěsnili vzduch. Maso pokryjeme potravinářskou folií nebo alobalem a dáme do lednice.
Řízky takto naložené vydrží až dva měsíce.


Jít na recept Marinované maso pro grilování >>