| Rybář | Omalovánky | Pletení | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Domácí účto | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Marinované kuřecí maso na grilu


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:1.2.2016

Ingredience:

kuřecí maso - 6 plátků
marináda :
slunečnicový olej
koření kuřecí steak s červeným pepřem
pivo
sůl
příloha :
křenovo-smetanová omáčka
chléb

Popis:

Kuřecí stehna odkostíme a naklepeme. Můžeme zakoupit i kuřecí řízky. Maso si mírně nasolíme.
Připravíme si marinádu. Smícháme slunečnicový olej s kořením (použijeme koření na kuřecí steaky s červeným pepřem). Promícháme.
Maso si uložíme do plastové nádoby, přilijeme asi 3/4 připravené marinády. Zbytek si odložíme. Takto naložené kuřecí necháme 24 hodin odležet.
Marinované kuřecí maso připravujeme na grilu, během grilování jej potíráme marinádou, do které jsme přimíchali trochu piva.
Ke grilovanému masu přikusujeme chléb, dobře chutná s křenovo-smetanovou omáčkou (zakoupíme v supermarketu).


Jít na recept Marinované kuřecí maso na grilu >>