| Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | Rybář | Domácí účto | Pletení | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | DWN.cz | Recepty doma | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Marinované koleno v černém pivu se zeleninou


Doba přípravy:01:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.9.2012

Ingredience:

2 nejlépe vykostěná kolena - zadní
kořeninová zelenina - mrkev,celer,petržel(500 g),cibule
divoké koření,sůl
Na Marinádu:
čerstvé bylinky(rozmarýn nebo tymián)
2 lžíce plnotučné hořčice
černé pivo
pro zpestření můžete přidat i sezam
Příloha:
domácí bílé zelí dušené na světlém pivu
Bramborové noky:
vařené brambory. krupice,vejce, sůl

Popis:

Vepřová kolena povaříme asi 45 minut v zelenině a divokém koření, poté je vyjmeme a necháme vychladnout. Připravenou marinádu přelijeme přes vepřová kolínka a pečeme při při nízké teplotě již v předehřáté troubě na 160 stupňů přibližně dalších 45 minut. Při pečení podléváme černým pivem pro zvýranění chuti.
Bramborové noky:Vaříme na mírném ohni v osolené vodě přibližně 8-10 minut.


Jít na recept Marinované koleno v černém pivu se zeleninou >>