| Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Recepty doma | Rybář | Pletení | Hromadné emaily | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Maďarský perkelt s noky


Doba přípravy:01:10
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:16.8.2017

Ingredience:

maso z kuřete,králíka,vepřové i jiné
cibulka
hl.mouka
červená paprika
noky:
sůl
vejce
pol.mouka

Popis:

Na oleji osmahnu cibulku,přidám osolené maso,obalené v mouce smíchané s paprikou.Osmahnu maso z obou stran.Maso může být jekékoli.Kuře,králík atd.Po osmahnutí podliju troškou vody,tak aby bylo maso aspoň z 3/4 ponořené ve vodě.Pak přendám do papiňáku a dusím asi 30 minut.Pokud se nepřendává,tak se dusí asi hodinu.Po uvaření maso vyjmu,oberu,sos přecedím a vrátím do něj obrané maso.Trochu opepřím.Podávám s nokama:
Z 1 sklenice vody,1 vejce,špetky soli a asi 3/4 kg pol.mouky vytvořím mícháním(míchá to za mě robot)táhlé těsto,které protlačuji sítem na halušky do vařící vody a vařím asi 8 minut.Já noky dělám tak,že si do robotu naleju vodu,osolím,rozklepnu do toho vejce a pak za stálého míchání přidávám pol.mouku.Je to moc dobrý.baj


Jít na recept Maďarský perkelt s noky >>