| Omalovánky | Recepty doma | Pletení | FormOffice | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář | DWN.cz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Maďarský guláš | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 0,5 kg vepřového masa | ||||||||
Popis: Na kostičky nakrájené maso vložíme do hrnce s olejem a restujeme dokud maso nepustí šťávu (asi 2 min). Maso z hrnce vyndáme a vložíme na jemno nakrájenou cibuli a chvíli podusíme. Maso vrátíme zpět. Přidáme polévkovou lžíci sladké papriky, čajovou lžičku pálivé papriky, asi 1/2 čajové lžičky mletých feferonek, 1/4 čajové lžičky mletého kmínu, špetku majoránky, a česnek utřený se solí. Asi 1 minutu vše zasmahneme, podlijeme vodou a přidáme kostku bujónu a asi 2 polévkové lžíce rajského protlaku. |