| MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto | Recepty doma | FormOffice | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Maďarské maso


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:29.9.2009

Ingredience:

8 plátků vepřové krkovičky bez kosti
kysané zelí
6 nožiček slabších párků
smetana na šlehání
mletá paprika
kmín.

Popis:

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme vložíme na pekáč, posypeme kmínem a mletou paprikou. Párky pokrájíme na tři díly a naklademe na plátky masa. Takto připravené maso zakryjeme kysaným zelím jednotlivě po plátcích.
Vše posypeme mletou paprikou a zalijeme smetanou.
Pečeme v troubě za soustavného podlévání až je maso měkké. Příloha: bramborový knedlík


Jít na recept Maďarské maso >>