| Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Lužnický kapr


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:7.6.2009

Ingredience:

větší kapr
prorostlá anglická (může být i šunka)
černé pivo
sůl
sádlo
citron
(dle chuti koření na ryby
popř. pepř)

Popis:

Kapra naporcujeme na větší porce, osolíme, zakápneme citronov. šťávou a dáme do lednice uležet. Z takto připraveného kapra vytvoříme v jednotlivých porcích kapsy (od kostí) do kterých vložíme plátky anglické slaniny, jemně zakápneme černým pivem a opatrně opékáme na sádle. Na závěr pod poklicí necháme dojít.
Můžeme podávat s vařeným bramborem. Přeji dobrou chuť.


Jít na recept Lužnický kapr >>