| FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | Rybář | Pletení | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Recepty doma | Domácí účto | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Letenský flamendr


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.2.2014

Ingredience:

vepřová kýta 600 g
olej
sůl,pepř
cibule 200g
vorčestr
kečup
steril.kapie
křen
feferonky

Popis:

Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky,osolíme,opepříme a dobře promícháme. Takto připravené maso opečeme zprudka na rozpáleném oleji,přidáme nasekané feferonky a na kolečka nakrájenou cibuli.Vše necháme dusit tak dlouho,až bude cibule sklovitá. dochutíme lžičkou vorčestru a lžící kečupu.Zdobíme nastrouhaným křenem.Příloha rýže,hranolky nebo tmavé pečivo.


Jít na recept Letenský flamendr >>