| FormOffice | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Email šablony |
|
| ||||||||
Lesácký pstruh | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 pstruhy | ||||||||
Popis: Brušnú dutinu pstruha pokapeme citronovou sťavou a naplníme zmesou nakrajaných šampiňónov s posekanou petržlenovou vňatou, papriku a soľ. Pstruhy poprášime múkou a za stáleho potierania maslom pomaly opekáme na prehriatom rošte asi 15 minút. Pstruhy potom položíme na tanier a ozdobíme plátkami citróna a zeleninou podľa sezóny. Podávame s opekanými zemiakmi. |