| Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | FormOffice | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Formuláře ZDARMA | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Lesácký pstruh | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 pstruhy | ||||||||
Popis: Brušnú dutinu pstruha pokapeme citronovou sťavou a naplníme zmesou nakrajaných šampiňónov s posekanou petržlenovou vňatou, papriku a soľ. Pstruhy poprášime múkou a za stáleho potierania maslom pomaly opekáme na prehriatom rošte asi 15 minút. Pstruhy potom položíme na tanier a ozdobíme plátkami citróna a zeleninou podľa sezóny. Podávame s opekanými zemiakmi. |