| Hromadné emaily | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky | Pletení | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | Rybář | Formuláře na PC | DWN.cz |
|
| ||||||||
Lepenice s kyselým zelím | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g kysaného zelí | ||||||||
Popis: Kyselé zelí překrájíme na menší kousky, uvaříme do měkka ve vodě a scedíme. Oloupané brambory uvaříme do měkka, ocedíme a rozšťoucháme. Brambory smícháme s horkou smetanou a 4 lžícemi vývaru ze zelí. Cibuli pokrájíme na kolečka osmažíme dozlatova na sádle. Část tohoto sádla slijeme a přidáme do brambor společně s odkapaným zelím a promícháme. Lepenici rozdělíme na talíře přelijeme sádlem s usmaženou cibulí, přiložíme porce masa (uzené, kotlety aj.) |