|
| Recepty doma | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | DWN.cz | Domácí účto | Pletení | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Kyselé ryby | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: menší ryby (plotice, cejn) | ||||||||
|
Popis: Z vody, octa, nového koření, pepře, bobkového listu, soli a hořčičného semínka svaříme lák. Vychladlé nalijeme na vykuchané celé ryby a necháme 3 dny stát v chladu. Po třech dnech ryby vyjmeme, zbavíme kůže, vykostíme páteř a poskládáme do sklenice. Přidáme sterilované zelí, moravanku, přelijeme opět lákem, trochu přisolíme a necháme 2 dny ležet v chladu. |