| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Email šablony | FormOffice | Počítej Kalorie | Recepty doma | EET Účtenky | Pletení | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Kyselé ryby | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: menší ryby (plotice, cejn) | ||||||||
Popis: Z vody, octa, nového koření, pepře, bobkového listu, soli a hořčičného semínka svaříme lák. Vychladlé nalijeme na vykuchané celé ryby a necháme 3 dny stát v chladu. Po třech dnech ryby vyjmeme, zbavíme kůže, vykostíme páteř a poskládáme do sklenice. Přidáme sterilované zelí, moravanku, přelijeme opět lákem, trochu přisolíme a necháme 2 dny ležet v chladu. |