| Domácí účto | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Kysané zelí po francouzku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500g kysaného zelí | ||||||||
Popis: Do hlubokého kastrolu vložíme na kostičky pokrájenou slaninu,osmahneme a pak k ní přidáme 250g kysaného zelí,na ně jednu větší nahrubo nasekanou cibuli a na osminky pokrájené(jádřince zbavené)jablko.Na tuto vrstvu ještě položíme menší syrové oloupané brambory.Okořeníme solí a mletým kmínem a pokryjeme dalšími 250g kysaného zelí,které proložíme párky.Vše zalijeme horkým vývarem a pod pokličkou dusíme.před podáním přilijeme do pokrmu smetanu,kterou podle chuti okořeníme mletou sladkou paprikou. |