|
| FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | EET Účtenky | Pletení |
|
| ||||||||
|
Květák v boloňské omáčce | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 cibuľa | ||||||||
|
Popis: Cibuľu, cesnak, mrkvu a paradajky umyjeme, očistíme a nadrobno pokrájame. Na zohriatom oleji opražíme maso za stáleho miešania. Umytý karfiol rozoberieme na ružičky a dáme na 15 minút variť do osolenej vody. Cibuľu, cesnak, mrkvu a paradajku pridáme k mäsu, osolíme, okoreníme a pridáme červenú papriku a dusíme na minime. Omáčku podľa potreby dochutíme soľou, korením, cukrom a kečupom. Uvarený karfiol uložíme na tanier, polejeme omáčkou a podávame s varenými zemiakmi alebo bagetou. |