| Rybář | Hromadné emaily | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | FormOffice | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře na PC | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Květák v boloňské omáčce


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:1.9.2016

Ingredience:

1 cibuľa
1 strúčik cesnaku
200g mrkvy
600g miešaného mletého mäsa
1 veľký karfiol
500g paradajok
2 polievkové lyžice oleja
2 polievkové lyžice kečupu
soľ, štipku cukru
mleté čierne korenie
červenú papriku

Popis:

Cibuľu, cesnak, mrkvu a paradajky umyjeme, očistíme a nadrobno pokrájame. Na zohriatom oleji opražíme maso za stáleho miešania. Umytý karfiol rozoberieme na ružičky a dáme na 15 minút variť do osolenej vody. Cibuľu, cesnak, mrkvu a paradajku pridáme k mäsu, osolíme, okoreníme a pridáme červenú papriku a dusíme na minime. Omáčku podľa potreby dochutíme soľou, korením, cukrom a kečupom. Uvarený karfiol uložíme na tanier, polejeme omáčkou a podávame s varenými zemiakmi alebo bagetou.

Dobrú chuť.


Jít na recept Květák v boloňské omáčce >>