| EET Účtenky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kvašáky


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:4.1.2015

Ingredience:

okurky nakládačky(větší) tolik kolik se nám vleze do 3l sklenice
kopr
křen
cibule
česnek
feferonka
sůl

Popis:

okurky řádně umyjeme a naskládáme do sklenice, přičemž je prokládeme, stroužky česneku, koprem, křenem, a kolečky cibule.
To vše zalijeme slanou studenou vodou, kterou jsme předtím svařili. Na jeden litr vody dáme 4kávové lžičky soli. Sklenici uzavřeme plastovým víčkem a necháme kvasit asi 14 dní až 3 týdny. Pak konzumujeme.


Jít na recept Kvašáky >>