| Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Formuláře na PC | DWN.cz | Rybář | FormOffice | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kvašáky


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:4.1.2015

Ingredience:

okurky nakládačky(větší) tolik kolik se nám vleze do 3l sklenice
kopr
křen
cibule
česnek
feferonka
sůl

Popis:

okurky řádně umyjeme a naskládáme do sklenice, přičemž je prokládeme, stroužky česneku, koprem, křenem, a kolečky cibule.
To vše zalijeme slanou studenou vodou, kterou jsme předtím svařili. Na jeden litr vody dáme 4kávové lžičky soli. Sklenici uzavřeme plastovým víčkem a necháme kvasit asi 14 dní až 3 týdny. Pak konzumujeme.


Jít na recept Kvašáky >>