| Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Rybář | Recepty doma | Email šablony | Pletení | Domácí účto | FormOffice | DWN.cz | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuřecí maso v kečupové marinádě


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.10.2023

Ingredience:

4 kuřecí prsní řízky
plátky eidamu
trocha nivy
kečup
plnotučná hořčice
sojová omáčka
worcestrová omáčka
olej
cibule
česnek a koření dle chuti

Popis:

Kuřečí řízky nakrájíme na tenké plátky.
Marináda:
smícháme trochu oleje, kečup, plnotučnou hořčici, sojovou a worcestrovou omáčku, přidáme na plátky nakrájený česnek a na kolečka pokrájenou cibuli. Dokořeníme dle chuti, např. grilovacím kořením, vegetou, provensálským kořením a pod.

Kuřecí plátky naložíme do marinády a necháme minimálně půl hodiny odpočinout (čim déle tim je maso chutnější).
Na pánvi rozpálíme olej a vkládáme plátky masa, na každý kus masa dáme plátek eidamu a trochu nastrouhané nivy. Přikryjeme pokličkou a dusíme na mírném ohni zhruba 10 minut bez otáčení!! V podstatě platí, když je sýr roztavený je maso hotové.
Dobrou chuť!


Jít na recept Kuřecí maso v kečupové marinádě >>