| DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | FormOffice | EET Účtenky | Recepty doma | Rybář | Zbrojní průkaz | Email šablony | Omalovánky | Formuláře na PC | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuřecí hamburger II.


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:24.11.2020

Ingredience:

450 g kuřecích prsíček
4 lžíce smetany
2 lžíce strouhanky 1 cibule
20 g másla
1 lžíce sekané petrželky
2 vejce
jarní cibulka
4 žemle
kečup
hořčice
4 listy salátu
4 lžíce nakládané kukuřice

Popis:

Kuřecí prsíčka umelete. Smetanu smíchejte se strouhankou a nechte chvíli odležet. Jarní cibulku nakrájejte na drobná kolečka. Cibuli nakrájejte na kostičky a na másle nechte mírně zesklovatět. Petrželku promíchejte se smetanou, masem, vejci a dochuťte solí a pepřem. Z masové směsi vytvořte placičky asi 1 cm silné a veliké jako průměr žemle. Rozložte je na tác, zakryjte fólií a v lednici je nechte ztuhnout. Hamburgery opečte dozlatova na grilu, po každé straně 4–5 minut. Žemle rozkrojte, ohřejte na grilu, na spodní stranu položte list salátu, 1 lžíci kukuřice a navrch dejte grilované karbanátky. Potřete je troškou kečupu, hořčice a přikryjte druhou polovinou žemle.


Jít na recept Kuřecí hamburger II. >>