|
| Pletení | Email šablony | DWN.cz | Rybář | Domácí účto | Hromadné emaily | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
|
Kuře v zelí | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kuře | ||||||||
|
Popis: Do tukem lehce vymazané zapékací mísy rozložíme kysané zelí a přikryjeme ho plátky anglické slaniny. Kuře naporcujeme a jeho jednotlivé porce osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem. Porce masa naskládáme na zelí a vše zalijeme šlehačkou. Upečeme v rozehřáté troubě doměkka. Pokud je potřeba, podléváme během pečení zeleninovým vývarem (z bujónu). Podáváme s bramborovými knedlíky. |