| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | DWN.cz | FormOffice | Email šablony | Pletení | Omalovánky | Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuře v alobalu


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.3.2012

Ingredience:

1 malé kuře
4 lžíce oleje
40 g slaniny
1 velká cibule
100 g sterilovaného zeleninového leča
rajčatový protlak
sůl,pepř,koření kari

Popis:

Kuře rozdělíme na čtyři porce, opláchneme, osušíme, osolíme, okořeníme a opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji. Část oleje slijeme, v ostatním oleji zpěníme cibuli nakrájenou na tenké plátky a slaninu nakrájenou na nudličky, přidáme rajčatový protlak, lečo a promícháme. Směs rozdělíme na čtyři plátky alobalu, na ně položíme porce kuřete a alobal dobře zabalíme, aby neunikala pára. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut. Podáváme s vařenými brambory nebo s dušenou rýží


Jít na recept Kuře v alobalu >>