| Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Domácí účto | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz | Omalovánky | Recepty doma | FormOffice | Rybář |
|
| ||||||||
Kuře s nádivkou po vinařsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kuře | ||||||||
Popis: Klobásu nakrájíme na kostičky, osmahneme ji na sádle a přendáme. Pak na téže pánvi osmahneme nadrobno nakrájené žampiony a stáhneme z plotny. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, klobásy, pažitku, petrželku a střídku z veky a vše promícháme. Nádivkou naplníme kuře, zašijeme, osolíme, potřeme kašičkou z kečupu, sladké mleté papriky, koření PROVENCE a BARBECUE. Do konzistence vhodné k potírání případně doředíme vínem. Vložíme bez podlití do horké trouby ( 220°C ) asi na 30 minut, potom poklademe kousky sádla, podlijeme bílým vínem a za občasného přelévání vypečenou šťávou dopečeme doměkka. Vypečenou šťávu z kuřete pak zahustíme solamylem. Podáváme s různě upravenými brambory. |