|
| Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | Email šablony | Recepty doma | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Omalovánky |
|
| ||||||||
|
Kuře s nádivkou po vinařsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kuře | ||||||||
|
Popis: Klobásu nakrájíme na kostičky, osmahneme ji na sádle a přendáme. Pak na téže pánvi osmahneme nadrobno nakrájené žampiony a stáhneme z plotny. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, klobásy, pažitku, petrželku a střídku z veky a vše promícháme. Nádivkou naplníme kuře, zašijeme, osolíme, potřeme kašičkou z kečupu, sladké mleté papriky, koření PROVENCE a BARBECUE. Do konzistence vhodné k potírání případně doředíme vínem. Vložíme bez podlití do horké trouby ( 220°C ) asi na 30 minut, potom poklademe kousky sádla, podlijeme bílým vínem a za občasného přelévání vypečenou šťávou dopečeme doměkka. Vypečenou šťávu z kuřete pak zahustíme solamylem. Podáváme s různě upravenými brambory. |