| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | Rybář | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuře na zelenině s provensálským kořením


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.4.2013

Ingredience:

4 čtvrtky kuřete
2 velké cibule (první vrstva)
4 karotky (druhá vrstva)
2 petržele(třetí vrstva)
1/4 celeru (čtvrtá vrstva)
malá hlavička česneku nakrájený na slabší plátky (pátá vrstva) provensálské koření
sůl
kuřecí vývar(1 kostka slepičí bujon - rozvařit)
kečup

Popis:

Do pekáče vrstvíme zeleninu nakrájenou na silnější plátky, trochu osolíme a posypeme provensálským kořením. Do zeleniny položíme nejdříve kuřecí posolené čtvrtky, polijeme kečupem (cik cak) a zalijeme vývarem až je zelenina potopená. Na chvíli dáme zapéci. Potom maso obrátíme, aby masitá část natáhla chuť zeleniny, kečup prostoupil do zeleniny a spodní část čtvrtky aby se opekla. Když je maso skoro měkké obrátíme jej a necháme zčervenat.


Jít na recept Kuře na zelenině s provensálským kořením >>