| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | Rybář | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky |
|
| ||||||||
Kuře na zelenině s provensálským kořením | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 čtvrtky kuřete | ||||||||
Popis: Do pekáče vrstvíme zeleninu nakrájenou na silnější plátky, trochu osolíme a posypeme provensálským kořením. Do zeleniny položíme nejdříve kuřecí posolené čtvrtky, polijeme kečupem (cik cak) a zalijeme vývarem až je zelenina potopená. Na chvíli dáme zapéci. Potom maso obrátíme, aby masitá část natáhla chuť zeleniny, kečup prostoupil do zeleniny a spodní část čtvrtky aby se opekla. Když je maso skoro měkké obrátíme jej a necháme zčervenat. |