|
| Zbrojní průkaz | Recepty doma | EET Účtenky | MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Domácí účto | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
|
Kuře floretinské | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kuře | ||||||||
|
Popis: Kuře rozdělíme na porce, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer jemně nastrouháme, přidáme k cibuli a zalijeme bílím vínem a citrónovou šťávou a ještě přidáme rozdrobený bobkový list. Do této směsy vložíme porce kuřete a necháme nejlépe přes noc odležet v chladu. Dbáme aby maso bylo směsí dobře pokryto. Před přípravou maso osušíme, obalíme v hladké mouce a rozšlehaném vajíčku, které lehce osolíme a opepříme. V rozehřátém oleji potom všechno osmažíme. Podáváme s bramborem. Nezapomeneme na zeleninový salát. |