| Snadné hubnutí | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily | Pletení | DWN.cz | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie | Rybář |
|
| ||||||||
Kuře dušené v zelenině | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 50 g oleja | ||||||||
Popis: Na rozpálenom tuku opražíme cibuľu a na jemné plátky nakrájanú zeleninu, pridáme na diely nakrájané, osolené kurča, okoreníme a pomaly dusíme. Neskôr pridáme zelený hrášok a na malé ružičky rozobratý karfiol. Mäkké mäso poprášime múkou, podlejeme vodou alebo vývarom a ešte dobre povaríme. Do hotového pokrmu pridáme kúsok čerstvého masla a posekaný zelený petržlen. Podávame s opečenými zemiakmi, prípadne ryžou. |