| Rybář | Domácí účto | Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Email šablony | FormOffice | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Kuře dušené v zelenině | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 50 g oleja | ||||||||
Popis: Na rozpálenom tuku opražíme cibuľu a na jemné plátky nakrájanú zeleninu, pridáme na diely nakrájané, osolené kurča, okoreníme a pomaly dusíme. Neskôr pridáme zelený hrášok a na malé ružičky rozobratý karfiol. Mäkké mäso poprášime múkou, podlejeme vodou alebo vývarom a ešte dobre povaríme. Do hotového pokrmu pridáme kúsok čerstvého masla a posekaný zelený petržlen. Podávame s opečenými zemiakmi, prípadne ryžou. |