| Rybář | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | Pletení | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | DWN.cz | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony | EET Účtenky | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kurca


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:3.3.2010

Ingredience:

1 kurča /cca l
8 kg/
čierne pivo
rasca
soľ.

Popis:

Umyté kurča posolíme a posypeme rascou, nešetríme. Necháme asi hodinku odležať. Keď ho dáme na pekáči do vyhriatej rúry polejeme ho polovicou čierneho piva a zakryjeme alobalom. Po 2O-tich minútach odkryjeme a pečieme po oboch stranách s tým, že ho vyberáme cca každých 10 -15 minút z rúry, aby sme ho poliali pivom.

Podávame s knedľou, ktorú polejeme výpekom, udusenou červenou kapustou.


Jít na recept Kurca >>