| Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Domácí účto | Rybář | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Pletení | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kumbaja fazole


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2016

Ingredience:

fazole bílé suché 250 g
sádlo 40 g
cibule
mouka hladká 20 g
mléko 2 dcl
paprika mletá sladká
vývar hovězí
sůl

Popis:

Přebrané fazole propláchneme několikrát ve vodě, zalijeme
studenou vodou a necháme tři hodiny bobtnat. Pak je vtéže vodě
(nejlépe v tlakovém hrnci asi 30 minut) uvaříme doměkka. Drobně
pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, zasypeme moukou, osmažíme,
vmícháme mletou papriku a po zpěnění zalijeme vlažným vývarem i
vývarem z fazolí. Rozšleháme, chvilku povaříme, přilijeme smetanu
(mléko), osolíme a dobře provaříme (nejméně 20 minut). Přidáme
ocezené fazole, přisolíme a ještě krátce povaříme.


Jít na recept Kumbaja fazole >>