| EET Účtenky | FormOffice | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře na PC | DWN.cz | Email šablony | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Domácí účto | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Krůtí řízky v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 krůtí řízky | ||||||||
Popis: Krůtí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách na oleji a přeložíme na čtverce alobalu. Pokryjeme je pláky šunky, plátky oloupaného jablka, které jsme opekli na másle, pokapeme kečupem a poklademe malými vločkami másla. Alobal dobře uzavřeme a dopečeme ve vyhřáté troubě. Když se alobal naoukne, vyjmeme porce, alobal nahoře rozstřihneme a obsah můžeme pokapat bílým vínem. Hned podáváme. |