| Hromadné emaily | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Pletení | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Krupicová polévka


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:26.5.2013

Ingredience:

sůl
2 ks vejce
petrželka
60 g krupice
muškátový květ
vývar:
kořenová zelenina
300g kosti nebo přední hovězí

Popis:

Nejprve připravíme vývar z kostí nebo masa a kořenové zeleniny. Scedíme a do čistého vývaru zavaříme krupici. Povaříme asi 15 minut. Do polévky zavaříme vejce, okořeníme muškátovým květem, dosolíme a doplníme zelenou petrželkou.


Jít na recept Krupicová polévka >>