| Hromadné emaily | Rybář | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Email šablony | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře na PC | Recepty doma | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Křupavý bůček na grilu


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:18.4.2012

Ingredience:

0,5 kg libovějšího bůčku
3 stroužky česneku
1 lžíce medu
1 lžíce kremžské hořčice
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce worchestru
1/2 lžičky rozmarýnu
malinko tabasca
1 dlc oleje
sůl,pepř

Popis:

První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si vezmeme bůček a nakrájíme ho na asi 1 cm silné plátky. Maso vložíme do pevného sáčku, zalijeme marinádou a řádně zavážeme. Maso lehce promasírujeme. Marinujeme nejlépe do druhého dne. Pokud nemáme čas, stačí alespoň hodinku.
Následně můžeme maso grilovat na dřevěném uhlí, nebo řádně orestujeme na troše oleje na pánvičce do úplného změknutí. Nesmíme zapomenou maso řádně potírat zbylou marinádou. Podáváme s chlebem, brambory, ale hlavně s dobře vychlazeným pivem.


Jít na recept Křupavý bůček na grilu >>