| Rybář | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Křupavý bůček | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 plátky libového bůčku - asi po 200g | ||||||||
Popis: 1. Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Jablka oloupeme a vykrojíme jadřince, pak nakrájíme na kolečka. 2. Tuk rospustíme v pánvi a z každé strany 3-4 min. opékáme plátky masa. Pak je vyndáme a dáme na teplé místo. 3. Plátky jablek podusíme ve vypečené šťávě. Přidáme cibuli a osmahneme dozlatova. 4. Maso podáváme obložené jablky a cibulí. Příloha : bramborová kaše |