|
| Zbrojní průkaz | Pletení | Snadné hubnutí | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | MojeUnikovka.cz | Omalovánky | Recepty doma | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Křupavý bůček | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 plátky libového bůčku - asi po 200g | ||||||||
|
Popis: 1. Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Jablka oloupeme a vykrojíme jadřince, pak nakrájíme na kolečka. 2. Tuk rospustíme v pánvi a z každé strany 3-4 min. opékáme plátky masa. Pak je vyndáme a dáme na teplé místo. 3. Plátky jablek podusíme ve vypečené šťávě. Přidáme cibuli a osmahneme dozlatova. 4. Maso podáváme obložené jablky a cibulí. Příloha : bramborová kaše |