| Formuláře ZDARMA | Pletení | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Domácí účto | Snadné hubnutí | Recepty doma | Omalovánky | DWN.cz | Rybář | Formuláře na PC | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Krkovička na hruškách


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:19.8.2009

Ingredience:

1kg krkovičky
1kg brambor
300g petržele
5 ks hrušek
citronová šťáva
sůl
tymián
petržel. nať
hruškový kompot nebo šlehačka

Popis:

Maso nařízneme a potřeme na pár hodin marinádou. Brambory nakrájíme na plátky. Do vymazaného pekáče klademe brambory společně s petrželí a nakrájenými hruškami. Nahoru položíme nakrájené maso a zalijeme zbytkem marinády. Pro zjemňění můžeme přelít vše smetanou nebo uděláme zvlášť šťávu z kompotované vody koření a zásmažky. Pečeme asi 1 a půl hodiny.


Jít na recept Krkovička na hruškách >>