| Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | Formuláře na PC | DWN.cz | Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony |
|
| ||||||||
Králík v omáčce | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 králík | ||||||||
Popis: Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou zeleninu, nové koření, bobkový list, rozporcovaného králíka, zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu necháme vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem nebo vodou a přecedíme. Přidáme nadrobno nakrájené kapary a podle chuti cukr a citrónovou šťávu. Povaříme asi 5 minut. Do hotové omáčky vložíme porce králíka a necháme prohřát. Podáváme s vařenými brambory. |