| Omalovánky | Domácí účto | Pletení | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | FormOffice |
|
| ||||||||
Králík v leču | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 zadní stehna nebo hřebety králíka | ||||||||
Popis: Králíka vykostíme a maso nakrájíme na drobné kousky. Cibuli osmažíme na oleji dorůžova, přidáme maso, osolíme, maličko opepříme a chvilku orestujeme. Podlijeme troškou vody a dusíme do poloměkka. Pak přidáme připravené lečo, kousek masoxu a dusíme dál. Když je maso měkké, zahustíme směs moukou rozmíchanou ve vodě a dotahneme. Podáváme s rýží a zdobíme petrželkou |