|
| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Omalovánky | FormOffice | Email šablony | Pletení | Recepty doma | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
|
Králík přes noc naložený | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: králík | ||||||||
|
Popis: Králíka očistíme, opereme, osušíme, naporcujeme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme ho odležet nejlépe přes noc. Dále pak králíka osolíme dáme do remosky a zalijeme na tuku spěněnou cibulkou, přidáme zeleninu, koření, bobkvé listy, muškátový květ, podlijeme vodou a dáme dusit (králík by měl být zcela zatopen vodou). Dusíme do měkka, připádně ještě podlijem. |