| Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Pletení | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králík po Beskydsku


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.2.2016

Ingredience:

1 králík
200g tučného uzeného nebo anglické slaniny
1 větší cibule
3 stroužky česneku
bobkový list
pepř
sůl
olej
hladká mouka

Popis:

Králíka naporcujeme, načesnekujeme a necháme odležet (přes noc).
Osmažíme cibuli s uzeným nakrájeným na kostičky, přidáme králíka, osolíme, opepříme, osmahneme. Pak podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
Maso pak vyjmeme, ve vydušeném tuku opražíme mouku, zalejeme vodou a rozmícháme na něco mezi hustou šťávou a omáčkou. Vrátíme maso do kastrolu, povaříme (prohřejeme) v omáčce. Podáváme s knedlíkem.


Jít na recept Králík po Beskydsku >>