|
| Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | Email šablony | Recepty doma | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Králík nebo kuře na zeleném pepři | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 porce králíka nebo naporcované kuře (či kuřecí stehna) | ||||||||
|
Popis: Na pánev nebo do kastrolu nalijeme olej a zpěníme na něm cibuli. Když zesklovatí, vložíme porce masa, osolíme, potřeme lisovaným česnekem, posypeme zeleným pepřem. Zmírníme oheň a pod pokličkou pomalu dusíme za častého obracení masa až do jeho změknutí. Podléváme jen trochu pokud se úplně vysmahne šťáva. Na hotové porce masa nandáme cibulový základ s pepřem a podáváme s brambory, těstovinami, rýží, salátem ... |