|
| FormOffice | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Omalovánky | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
|
Králík nebo kuře na zeleném pepři | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 porce králíka nebo naporcované kuře (či kuřecí stehna) | ||||||||
|
Popis: Na pánev nebo do kastrolu nalijeme olej a zpěníme na něm cibuli. Když zesklovatí, vložíme porce masa, osolíme, potřeme lisovaným česnekem, posypeme zeleným pepřem. Zmírníme oheň a pod pokličkou pomalu dusíme za častého obracení masa až do jeho změknutí. Podléváme jen trochu pokud se úplně vysmahne šťáva. Na hotové porce masa nandáme cibulový základ s pepřem a podáváme s brambory, těstovinami, rýží, salátem ... |