| Rybář | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto | Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky |
|
| ||||||||
Králík nebo kuře na zeleném pepři | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce králíka nebo naporcované kuře (či kuřecí stehna) | ||||||||
Popis: Na pánev nebo do kastrolu nalijeme olej a zpěníme na něm cibuli. Když zesklovatí, vložíme porce masa, osolíme, potřeme lisovaným česnekem, posypeme zeleným pepřem. Zmírníme oheň a pod pokličkou pomalu dusíme za častého obracení masa až do jeho změknutí. Podléváme jen trochu pokud se úplně vysmahne šťáva. Na hotové porce masa nandáme cibulový základ s pepřem a podáváme s brambory, těstovinami, rýží, salátem ... |