|
| Pletení | MojeUnikovka.cz | DWN.cz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Recepty doma | FormOffice | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | EET Účtenky |
|
| ||||||||
|
Králík na tymiánu s fazolkami | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 2 králičí hřbety | ||||||||
|
Popis: Hřbety osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme ze všech stran. Přendáme do pekáče, posypeme lžičkou tymiánu a pečeme v předehřáté troubě za občasného podlévání asi 45 minut. V průběhu pečení maso stále podléváme a obracíme. Mezitím fazolky dáme do pařáčku a necháme vařit v páře 10 minut. Po upečení hřbety vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu z králíka nejprve zředíme vínem a potom necháme na ohni odpařit do zhoustnutí. Odstavíme a nakonec ještě zjemníme kousky chlazeného másla. Promícháme s fazolkami. |