|
| Formuláře na PC | FormOffice | MojeUnikovka.cz | Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Pletení | Recepty doma | Snadné hubnutí | DWN.cz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Králík na hořčici s vínem | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 králík | ||||||||
|
Popis: Porce králíka posolíme, potřeme hořčicí, a opečeme na oleji z obou sran.Posipeme nakrájenou slaninou. Přendáme do pekáčku, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, tymian, bobkový list a zalijeme bílým vínem. Za občasného podlévání vodou dusíme v troubě při 160°C asi hodinu. Pečeného králika vyjmeme z pekáče, výpek zalijeme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou. Lehce povaříme. Podáváme s bramborem. |