| DWN.cz | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | Recepty doma | Domácí účto | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Králík na cibuli | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: hřbet a zadní běhy z králíka | ||||||||
Popis: Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na slanině, přidáme porce králíka, osolíme, přidáme ostatní koření a králíka po všech stranách opečeme. Potom mírně podlijeme vodou a dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme strouhanou chlebovou kůrkou rozmíchanou v pivu a ještě povaříme. Z hotové šťávy odstraníme bobkový list. Porce rozdělíme na talíře a přeléváme šťávou. |