|
| Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | FormOffice | MojeUnikovka.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | EET Účtenky | Domácí účto | Email šablony |
|
| ||||||||
|
Králičí pečeně se šlehačkou | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 porce králičího masa | ||||||||
|
Popis: Králičí řízky omyjeme pod studenou tekoucí vodou, necháme okapat a osušíme. Potom maso posypeme ze všech stran solí a vložíme do středně velkého pekáčku. Cibuli zbavíme slupky a nadrobno ji rozkrájíme. Anglickou slaninu, papriku a sýr nakrájíme na tenké plátky. Králičí řízky posypeme cibulí, poklademe plátky anglické slaniny, papriky a mentálu. Pokrm zalijeme smetanou ke šlehání a vložíme do středně vyhřáté trouby. Pečeme přibližně 1 1/2 hodiny. Zcela vstřebaná smetana a maso, které se topí v průhledné šťávě, znamenají, že je pečeně hotová. V tom okamžiku bychom ji měli vyjmout z trouby. Na čtyři mělké talíře rozdělíme listy čínského zelí, na ně položíme porce pečeně, které ozdobíme dílky rajčete. |