|
| Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz |
|
| ||||||||
|
Králičí hřbet na uzeném bůčku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: králičí hřbet | ||||||||
|
Popis: Očištěný, odblaněný králičí hřbet dobře prosolíme z obou stran , na několika místech jej protkneme několika proužky slaniny a položíme do pekáče, na jehož dno jsme rozložili plátky uzeného bůčku. Hřbet ještě mírně popaprikujeme, poklademe plátky másla,maso podlijeme sběračkou vývaru nabo vody,přidáme půl cibule i se slupkou a pečeme déle než hodinu za občasného polévání vypečenou šťávou.Podáváme s vařenými brambory a pikantním kompotem,případně s bramborovými knedlíky a špenátem. |