| Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | Recepty doma | EET Účtenky | Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář |
|
| ||||||||
Kovbojské fazole | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 plechovka -400g červených fazolí | ||||||||
Popis: Na trošce oleje osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu. Až pustí tuk tak na ní lehce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Když začne cibule červenat, přidáme kapii nakrájenou na větší kousky a necháme ji osmahnout asi 3 minuty. Pak to zalijeme nálevem z fazolí a případně také ze žampiónu, přidáme do toho nakrájený pórek a dusíme asi 10 minut. Ke konci přidáme žampiony. Až kapie změkne, vypneme sporák a do směsi zamícháme zakysanou smetanu. |