| Rybář | Počítej Kalorie | Pletení | Recepty doma | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | Formuláře na PC | Hromadné emaily | DWN.cz | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Koložvařské zelí


Doba přípravy:01:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:2.6.2016

Ingredience:

4x rýže
4x brdská klobása
4x cibule
jedna sklenice bílého zelí
30 dkg 30% eidamu
olej
koření červená paprika
sůl
kari
magi

Popis:

Vypereme sáčky rýže ve vlažné vodě a dáme vařit do osolené vody s kari a lžičkou oleje.Cibuli nakrájíme na hrubo a dáme smažit,když zesklovatí přidáme na půlměsíce nakrájenou klobásu a nalijeme kávovou lžičku magi.Po vysmažení tuku z klobásy přidáme okapané zelí. Poté co zelí změkne přidáme uvařenou rýži zamícháme a dáme zapéct do předem rozehřáté trouby na 200 stupňů celsia po dobu 45 minut. Servírujeme jako rizeto posypané nastrouhaným sýrem


Jít na recept Koložvařské zelí >>