|
| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | DWN.cz | Domácí účto | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | FormOffice | Pletení | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
|
Koložvárska kapusta | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 400 g bravčového mäsa | ||||||||
|
Popis: Bravčové mäso pomelieme a dáme ho na nakrájanú cibuľu, ktorú sme spenili na masti s červenou paprikou. Pridáme soľ, roztlačený cesnak, korenie a rascu. Podusíme. Kapustu podlejeme vodou a dusíme. Ryžu opražíme na masti, osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Všetko sa dusí samostatne 15 min. Na pekáč uložíme vrstvu kapusty, ryže a mäsa. Navrch dáme vrstvu kapusty a zalejeme kyslou smotanou. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme cca 15 min.. Podávame s varenými zemiakmi alebo s čiernym chlebom. |