| Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kološvárská kapusta


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:28.6.2009

Ingredience:

hrnek ryže
1 cibule
0,5 kg kvašeného zelí (sterilizované zelí)
2 ks paprikovej klobásky (gyulaj)
1/2 kg vepřové mäso
2 ks zakysaná smotana
udená slaninka
sol, biele korenie

Popis:

Uvariť jeden hrníček ryže.
Bravčové mäso nakrájať na malé kocky asi 0,5 - 1 cm veľké. Osoliť a okoreniť bielym korením. Opražiť na udenej slaninke a cibulke až je mäkké.
Kvasenú kapustu (kysané zelí) prepláchnuť na sítku vodou.
Klobásky nakrájať na kolečka a tie ešte na štyri diely.
Do remosky postupne dávať vrstvy:
Kapusta
Ryža
Mäso
Klobasa
a znovu opakovať
Navrch nanesieme vrstvu kysanej smotany a dáme zapiesť v remoske asi 45 min.


Jít na recept Kološvárská kapusta >>