| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | Pletení | Email šablony | DWN.cz | FormOffice | Hromadné emaily | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Klobásky od Martina


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:27.4.2016

Ingredience:

300g vepřové krkovice
300g hovězí roštěné
100g bagety
2m vepřového střívka
0,3 l piva
100g hořčice
100g křenu
tymián
česnek
mletý kmýn
sůl
pepř

Popis:

Připravené maso nakrájíme na drobné kousky, bagetu namočíme do piva, utřeme česnek a to vše dobře promícháme s česnekem. Střívka namočíme pod tekoucí vodou, obrátíme naruby a plníme asi 10cm dlouhé klobásky. Ty pak opékáme při teplotě 200°C asi 20 minut. Podáváme s tmavým pečivem, křenem a hořčicí.

Tip: Připravená směs masa by se měla nechat odležet alespoň 1 den.


Jít na recept Klobásky od Martina >>