| Pletení | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | DWN.cz |
|
| ||||||||
Klášterní kolínko | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 vepřové koleno | ||||||||
Popis: Čerstvé vepřové kolínko vykostíme a rozprostřeme plát masa. Posolíme, popepříme, okmínujeme, potřeme česnekem a proložíme cibulí. Tento plát pevně stočíme a smotáme. Vložíme do hrnce /nejlépe železného/ a podlijeme celým světlím pivem. Necháme uležet v lednici 1 - 2 dny za občasného obracení. Potom pečeme v předehřáté troubě do měkka a nakonc prudce dopečeme bez poklice. Příloha - chléb nebo pečené brambory. |