|
| Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | MojeUnikovka.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice | Domácí účto |
|
| ||||||||
|
Kaviár z lilků | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 3 lilky | ||||||||
|
Popis: Omyté lilky nasucho upéci v troubě při vyšší teplotě (200-250°C) dokud nezhnědnou a nezměknou. Lilky rozříznout a vybrat lžicí jejich obsah a ten drobně nasekat a dát do mísy. Cibuli drobně nakrájet a přidat k lilkům. Oloupaná rajčata na hrubém struhadle nastrouhat k lilkům. Osolit, přidat olej a promíchat. Do hotového kaviáru přidat jemně pokrájený česnek a případně pepř, promíchat a uložit alespoň na 1 h do chladničky. Podávat s tousty nebo černým chlebem. |