|
| Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
|
Katův šleh ze zelen.lečem | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 30 dkg vepřové kýty | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na malé kousky, které osolíme, opepříme a orestujeme na oleji do běla (asi 15minut). Pak přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět. Olej z pánve slijeme, přidáme nadrobno nakrájenou okurku a kapii a lečo. Necháme asi 10 minut dusit. Pak přidáme asi 2 lžíce kečupu a malý kousek feferonky. Pokud je lečo pálivé, feferonku nepřidáváme. Podáváme s rýží nebo s orestovanými brambory. |