|
| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Pletení | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Počítej Kalorie | Recepty doma | MojeUnikovka.cz | FormOffice | Domácí účto |
|
| ||||||||
|
Kastilská játra | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 0,5 kg vepřová játra | ||||||||
|
Popis: Játra nakrájíme na plátky 1 cm silné, opepříme, posypeme moukou a mletým kmínem. Na pánvi zpěníme máslo a plátky do něj vložíme. Játra opečeme z obou stran a přendáme na talíř. Šťávu z jater vlijeme do kastrolku a přidáme 1 dcl. červeného vina, lžíci kečupu, l dcl. kefíru a lžičku citronové šťávy. Omáčku povaříme a játra vložíme do ní. Dusíme je ještě deset minut a nakonec omáčku osolíme a zjemníme kouskem másla. |